Vissza a főoldalra

Augusztus 17-20. között különleges programokkal várjuk a látogatókat. Minden nap 11:30, 14:00 és 16:00 órakor indulnak a Work in Progress 2024 várséták, ahol felfedezheted a veszprémi várnegyed építészeti és kultúrtörténeti kincseit 🏰. A séta során beléphetsz a Szent Mihály Főszékesegyházba, a Szent Imre Templomba, valamint az Érseki Palota egyes tereibe is ⛪️.

Különlegességként látható a Szent István dénár is, amely a régészeti kiállításunk egyik fő attrakciója 🪙. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy találkozz ezzel a történelmi ereklyével!

🕒 Nyitvatartás:

Augusztus 17. (szombat): 10:00-20:00

Augusztus 18-20. (vasárnap-kedd): 10:00-18:00

A kiállítások és a túravezetések díjmentesek 🆓, de regisztrációhoz kötöttek. Ne maradj le, regisztrálj az alábbi linken: Regisztráció és további információ itt 📝.

Ismerd meg Bódi Mária Magdolna történetét! Ülj le mellé a kanonoki ház kertjében 🌳, és élvezd a csendet és békét, amit ez a gyönyörű hely nyújt.

A VETK nyereményjátékot  hirdetett a Mindszenty 80 év alkalmából. Ha részt veszel a WIP sétákon, vagy megfejted a “Nem káptalan a fejem” kiállítás rejtvényét 🔍, esélyed van családi belépőt nyerni a zalaegerszegi Mindszentyneumba.

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel az ezeréves történelmet, élvezd a kanonoki ház kiállításait, csodáld meg a Szent István dénárt, és ünnepeljünk együtt Szent István napján!

Photo: Lajos Nagy

en_GB