Gizella Hotel

Az első magyar királyné nevét viselő Gizella Hotel és Étterem a várnegyedtől északra a Benedek-hegy lábánál helyezkedik el, Veszprém történelmi városrészében. A hotel kellemes környezetben, a hegy tövében csordogáló Séd patakhoz közel található.

A több mint 200 éves műemlék épületben 28 szoba várja a vendégeket. A 2002 óta működő háromcsillagos szálloda főépületében 21 kétágyas szobát alakítottak ki modern berendezéssel.

A szobák mellett az épületben foglalható egy mozgáskorlátozottak igényeinek is megfelelő lakosztály. 2011-ben a főépület mellé építettek egy új szárnyat 6 lakosztállyal.

A Gizella Hotel összesen 65 főnek nyújt kiváló szálláshelyet. A szálloda kialakításánál kiemelt figyelmet szenteltek annak, hogy megőrizzék a múlt értékeit, és a modern kényelmi igényeket kielégítsék.

A Hotel környezetében található a festői patakpart, valamint a várnegyed hangulatos utcáiba közvetlen vezető ostromlépcső is. A szállás a belvároshoz közel, mégis nyugodt környezetben várja a feltöltődni vágyókat.

A vendégek több légkondicionált szobatípus közül választhatnak: az egyedül érkezők számára a Loft szoba, az egyszerűséget kedvelőknek az Economy szoba, a várpanorámát előnyben részesítők számára a Superior szoba, gyermekkel érkezőknek pedig a Deluxe szoba ajánlott. A szobák mellé családbarát szolgáltatások (babaágy, kiskád stb.), csomagmegőrzés, ébresztőszolgálat, illetve szobaszervíz is igényelhető.

A Gizella Hotel közvetlen közelében működik rendezvényétterem, mely időpontfoglalással vehető igénybe 40 fő feletti rendezvények esetén.
További információ a szálloda weboldalán olvasható.

Elérhetőség:
A hotelben 0–24 óráig elérhető recepció működik.
8200 Veszprém, Jókai Mór. u. 48.
Telefon: +36 88 / 579-490
E-mail: info@hotelgizella.hu
hotelgizella.hu

hu_HU