A Gizella Borvacsora az ízek ünnepe, ahol egy gondosan összeállított ételsor és kiváló borok társaságában különleges gasztronómia élményt kínálunk. Az Érseki Pincészet főborásza az ízek titkait fedi fel és kínál többféle díjnyertes nedűt a menüsor ínycsiklandó fogásai mellé.
Koccintsunk az életre és az ízekre egy felejthetetlen estén!
Gizella Borvacsora – minden ízében hagyomány
Időpont: 2024.11.29. péntek, kezdés: 18:00 óra, érkezés: 17:30-tól. Várható befejezés: 22 óra.
Helyszín: 8200 Veszprém, Jókai Mór utca 48. Hotel Gizella
A borvacsora ára: 29.000, -Ft/fő
A borsor:
’23 Vesprim Infula Blanc
’23 Mandorla Sauvignon Blanc
’23 Mandorla Rajnai Rizling
’23 1277 Sauvignon blanc
’23 1277 Rajnai Rizling
’23 Vesprim Infula Rouge
A menüsor:
Füstölt lazactatár
Szürkemarha consommé töltött raviolival
Kacsamáj, batátapüré, lilahagyma chutney
Malaccsászár, véreshurka ropogós, hagymás burgonya, bajorkáposzta
Krémes tiramisu pohárdesszert
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére:
info@hotelgizella.hu +36-88-579-490