Vissza a főoldalra

Azon kedves látogatóink között, akik június 1-30-ig terjedő időszakban regisztrálnak bármely wip 2024 túránkra, kisorsolunk egy, a Mindszentyneum – Mindszenty József Látogatóközpontba szóló családi belépőjegyet. 🎫

A Veszprémi Érseki Turisztikai Központ (VETK) nyereményjátékot hirdet a Mindszenty 80 év alkalmából azon várlátogatóknak, akik regisztrálnak és részt vesznek az ingyenes Work In Progress (WIP) sétáin.

Dr. Udvardy György érsek atya 2024 márciusában hirdette meg a Mindszenty 80 évet abból az alkalomból, hogy éppen 80 évvel ezelőtt nevezte ki XII. Pius pápa Mindszenty Józsefet veszprémi püspökké. Az ünnepi jubileum okán egész évben Mindszenty Józsefhez köthető eseményekkel, rendezvényekkel várja az érdeklődőket, a hívőket és a turistákat a Veszprémi Érseki Turisztikai Központ és a veszprémi vár.

Most nyereményjátékra invitáljuk azon várlátogatókat, akik 2024. június 1. és 30. között regisztrálnak és részt vesznek a VETK ingyenes WIP, vagyis munkaközi túráin. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a www.wip2023/turavezetes internetes oldalon és részt venni a sisakos sétán.

A jelentkezők között 2024. július 1-én, 14 órakor egy darab családi belépőt sorsolunk ki a zalaegerszegi Mindszentyneumba, amely a Mindszenty József Központ látogatható kiállításainak megtekintésére szól.

Tiszteletreméltó Mindszenty József mellszobrával a Biró-Giczey Ház udvarán is találkozhatnak. ℹ️
 
 
A Work in Progress kiállítások megtekintése és a túravezetés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. 🆓
Várunk mindenkit szeretettel! 😊
 
hu_HU